Dorka Kutyaszalon | Kutyakozmetika Nagykanizsa

separator

Kutyakozmetika

A kozmetikázás teljes palettáját kínáljuk az eü-nyírástól egészen a teljes kozmetikáig.

Szolgáltatásaink... >>>

Hűségkártya

Gyűjtsed a matricákat! Az 5. kezelés árából 25% kedvezményt biztosítunk a következő...

Hűségprogramról részletesen...

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot nagykanizsai kozmetikánkba gyorsan és egyszerűen – online, akár most!

Időpontfoglalás... >>>

Dorka Kutyaszalon - Miért érné be kedvenced kevesebbel, mint a legjobbal?

Szenvedélyünk a kutya; szeretjük őket és pontosan úgy bánunk a gazdik kutyusaival, mintha a sajátunk lenne. Jómagunk is kutyatartók vagyunk, és tökéletesen megértjük annak fontosságát, hogy kedvenced egy felelősségteljes, megbízható és szerető kutyakozmetikusra bízd.

Miért fontos a szakszerű szőrzetápolás?


A kutya szőrét nemcsak azért kell ápolni, hogy mutatósabb legyen, hanem a bőr egészsége és tisztasága érdekében is, valamint védekezésül az élősködők elszaporodása ellen. A kutyakölykök szőrzetének ápolását 5-6 hónapos korában érdemes elkezdeni, a felnőttkori szőrzet kb. 10 hónapos korára alakul ki. A fürdetést 3 hónaposan lehet elkezdeni, vagy pedig akkor, amikor a kölyökkutya elkerül a tenyésztőtől.

A szőrszálak addig növekednek, amíg el nem érik optimális hosszúságukat és a nyomukban növő új szálak hatására ki nem hullanak. Ez szüntelen zajló folyamat, s úgy történik, hogy közben a három különböző fázisban lévő szőrszálak egyensúlyban maradnak.

A vedlés során kihulló szőr a bundában megreked, a szőrzet így összecsomósodik, amely egészségügyi és esztétikai problémákat okoz. A különböző kutyafajtáknak jellemző hosszúságú, vastagságú és formájú szőrökből álló bundájuk van, amely fajtánként eltérő, speciális ápolást igényel.

A kutyakozmetikában rendelkezésre állnak azok az eszközök és készítmények, aminek segítségével a szőrápolás szakszerűen elvégezhető.

Keressen fel minket, hogy kedvence tökéletesen nézzen ki, hogyha teljeskörű kezelést szeretnél, ha választ keresel kérdéseidre.

Megoldást kínálunk, akár fajtatiszta, akár keverék kutyusról van szó! Rugalmas munkaidő, a gazdi idejéhez igazodva.

A Dorka Kutyaszalon a Magyar Kutyakozmetikusok Országos Egyesületének tagja

A legrégebbi hivatalosan elsimert magyar kutyás szakma: a KUTYAKOZMETIKUS.
Egy régi hiányt pótolva, 2011 év közepén megalakult a Magyar Kutyakozmetikusok Országos Egyesülete.
A MKKOE nem kevés célt tűzött ki maga elé, amelyeknek elérését csak is összefogással és egy fajta szakmai szemléletváltással lehet elérni. A felismerés, hogy szükség van a szakma érdekeinek a képviseletétre, szakmai továbbképzésekre, mestervizsgára, etikai normákra és szakmai koncepcióra, Grooming Showkra, versenyekre, - már alapjában egy jó lépés.
Igazából azonban az jelenthet a hazai kutyás társadalomnak valamit, ha tettek, megvalósítások és eredmények követik a kezdeményezést.
Megvalósuljon a minőségi oktatás, normalizálódjanak az árak és a szakma elismerését és megbecsülését elősegítsük, továbbá kapcsolatot ápoljunk az EGA - Európai Kutyakozmetikusok Szövetségével és más külföldi szervezetekkel.
Ez a kutyakozmetikusok, a gazdik és legfőképpen a kutyák közös érdeke.


Közel egy éve járunk a lányokhoz Liza nevű uszkárunkkal, aki kissé antiszociális természetű...ennek ellenére állítólag, soha, semmi gond nincs vele és nagyon jól viselkedik! Ennek mi örülünk a legjobban! Csodaszép mindig, amikor elhozzuk! Úgy vettem észre, hogy sikerült elfogadnia Benneteket, ami a legfontosabb egy ilyen helyen! Szuper ötlet, hogy a fodrászat mellett van egy kisbolt, a kedvenceknek, ahol mindenféle rágcsákat, tápokat, 100% hústartalmú konzerveket lehet kapni.

Ügyfeleink mondták

Tiszta,barátságos környezet.Profi munka és ÓRIÁSI empátia és szeretet a kutyusok iránt. Szívből ajánlom!!

separator
 Dorka Kutyaszalon | Kutyakozmetika Nagykanizsa
Időpont foglalás: +36 30 314 33 30

Hol találhatod az üzletünket?

Dorka Kutyaszalon

8800 Nagykanizsa Rózsa utca 21/D
Bejelentkezés: +36-30/314-33-30
E-mail: info@dorkakutyaszalon.hu